Workshop RAKE WOORDEN op 31 Januari 2020

Wil je beter leren schrijven? Dan is dit je kans!

Beter leren schrijven hoeft niet veel tijd te kosten. Een paar praktische tips is vaak al genoeg om een groot verschil te maken. En zo meer voor elkaar te krijgen. In de workshop RAKE WOORDEN laat ik je graag zien hoe.

Een tipje van de sluier: beter schrijven begint niet met een toetsenbord of een pen, maar met vragen stellen. Informatie verzamelen. Je in je lezer verplaatsen. En ja, dat geldt ook voor zoiets (ogenschijnlijk) simpels als een webbericht of een brief. Pas daarna kom je aan de tekst toe. Die bouw je logisch op. Direct en aansprekend. Zonder lange zinnen of vaktaal. Het zal je verbazen hoeveel méér je daarmee bereikt.

Of het nu om gaat een blog, folder, artikel, e-mail, nota of jaarverslag, een leesbare tekst staat of valt met een goede voorbereiding en een logische opbouw. In deze workshop leer je hoe je dat stapsgewijs aanpakt. Met als resultaat: een helder, pakkend verhaal, waarvan de lezer het gevoel krijgt dat het speciaal voor hem of haar is geschreven.

Nieuwsgierig naar het programma? Download dan hier de flyer van de workshop

WANNEER?

Vrijdag 31 januari 2020. Inloop is vanaf 9.30 uur. We beginnen om 10.00 uur. Rond 16.00 uur sluiten we het programma af.

WAAR?

In een van de originele pronkkamers van De Pleats, Schoolstraat 82 in Burgum (Friesland). Bij De Pleats is voldoende gratis parkeergelegenheid. Vanaf bushalte Kwekersstrjitte in Burgum loop je er in zes minuten naartoe. depleats.nl

WAAROM?

Anders leren schrijven kost tijd en energie. Waarom zou je die moeite doen? Omdat je zo meer voor elkaar krijgt. Omdat het minder tijd kost. En omdat het leuker is!

 • Lezers lezen je tekst eerder uit
 • Ze begrijpen de informatie beter
 • Ze onthouden de boodschap eerder
 • Ze gaan sneller tot actie over

WAT KOST DAT?

€ 247,50 excl. btw (€ 299,50 incl. btw). Dat is inclusief koffie, thee, lekkers en lunch. De btw is aftrekbaar als je de cursus voor zakelijke doeleinden volgt.

EN VERDER

 • Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je per e-mail een factuur. Je inschrijving is definitief zodra de factuur is voldaan.

INSCHRIJVEN  Straat & Huisnummer

  Postcode

  Plaats