Workshop RAKE WOORDEN op 10 mei 2022

Wil je beter leren schrijven? Dan is dit je kans!

Beter leren schrijven hoeft niet veel tijd te kosten. Een paar praktische tips is vaak al genoeg om een groot verschil te maken. In de workshop RAKE WOORDEN laat ik je graag zien hoe.

Of het nu om gaat een e-mail, (nieuws)brief, notitie, webtekst, folder, rapport, beleidsnota of jaarverslag: een leesbare tekst staat of valt met een goede voorbereiding en een begrijpelijke opbouw. In deze training leer je hoe je dat stapsgewijs aanpakt. Met als resultaat: een heldere, pakkende tekst, waarvan de lezer het gevoel krijgt dat die speciaal voor hem of haar is geschreven. Direct en aansprekend. Zonder lange zinnen of vaktaal. Het zal je verbazen hoeveel méér je daarmee bereikt.

Nieuwsgierig? Download dan hier de flyer van de workshop

WANNEER?

Dinsdag 10 mei 2022 van 9.00 tot 12.30 uur. (Inloop vanaf 8.30 uur.)

WAAR?

In het Maxima Centrum, Prins Bernhardstraat 1a in Burgum (Friesland). De locatie ligt vlak naast de snelweg (Centrale As). Er is  voldoende gratis parkeergelegenheid.maximacentrumburgum.nl

WAT KOST DAT?

€ 165,00 (incl. btw). De btw is aftrekbaar als je de cursus voor zakelijke doeleinden volgt.

EN VERDER

  • Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je per e-mail een factuur. Je inschrijving is definitief zodra de factuur is voldaan.
  • Het minimumaantal deelnemers is vier. Bij minder aanmeldingen wordt de workshop een week voor aanvang gecanceld. Inschrijvers krijgen dan het volledige bedrag teruggestort.

INSCHRIJVEN


    [honeypot website move-inline-css:true]


    Straat & Huisnummer

    Postcode

    Plaats